راهنمای تصویری گام به گام خرید لامپ ال ای دی + ویدئو
راهنمای-تصویری-خرید-لامپ-ال-ای-دی

راهنمای تصویری گام به گام خرید لامپ ال ای دی + ویدئو

راهنمای تصویری گام به گام خرید لامپ ال ای دی

۴ نکته ضروری که پیش از خرید لامپ ال ای دی باید بدانیم  ( راهنمای تصویری خرید لامپ ال ای دی )

سال‌های زیاد است که روشنایی منازل و محل کارمان با استفاده از لامپ های رشته‌ای معمولی انجام شده است. لامپ هایی که بسیار پرمصرف هستند، طول عمر کوتاهی دارند و بیشتر انرژی مصرفی خود را به جای نور به گرما تبدیل می‌کنند. در این روزها و با توجه به این‌که همه ابعاد زندگی ما با پیشرفت فناوری دچار تغییرات شده‌اند بهتر است ما نیز به عنوان جایگزینی مناسب برای لامپ های رشته‌ای و کم مصرف فلوئورسنت، با داشتن اطلاعات و استفاده از راهنمای خرید لامپ ال ای دی خریدی مناسب داشته باشیم.

با این مطلب از مجله میتره با ما همراه باشید.

۴ گام خرید لامپ ال ای دی

با وجود انواع لامپ‌های ال ای دی متفاوت و برندهای گوناگونی که در بازار روشنایی وجود دارد، خریدن محصول مناسب کار دشواری به‌نظر می‌رسد. خود لامپ LED نیز انواع بسیار متنوعی دارد. علاوه بر شکل و ساختار فیزیکی متفاوت، این لامپ در ویژگی هایی مانند رنگ نور، میزان نوردهی، توان مصرفی، محیط‌های مورد استفاده و کاربری و … تفاوت هایی دارند.

در ادامه ۴ گام خرید یک لامپ مناسب را به شما معرفی می‌کنیم که شامل مراحل زیر است.

  1. داشتن گواهی استاندارد
  2. انتخاب میزان روشنایی مناسب
  3. انتخاب نوع لامپ
  4. انتخاب رنگ نور لامپ مناسب

مرحله ۱ – داشتن گواهی استاندارد (ایران و اروپا)

لامپ های ال ای دی استاندارد تا ۹۰ درصد برق کمتری از لامپ های رشته‌ای مصرف می‌کنند و حداقل ۱۵ برابر عمر بیشتری دارند. این یعنی تعداد لامپ کمتری لازم است خریداری کنید و هزینه برق کمتری نیز می‌پردازید. مثلاً یک لامپ ۲۰ وات ال ای دی معادل یک لامپ ۲۰۰ وات رشته‌ای است.

تاثیر یک روشنایی با کیفیت و استاندارد در خانه موجب آرامش و احساس بهتر ساکنین آن و در محل کار در بهبود عملکرد کارکنان در فضاهای کاری ثابت شده است. این مساله وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که در طول روز ساعات زیادی در مقابل نور لامپ ها باشیم

با آنکه این روزها تنوع لامپ‌های ال ای دی در بازار زیاد است اما با نگاهی به کیفیت لامپ های ال ای دی مختلف، خریداران می‌توانند انتخاب دقیق‌تری داشته باشند. به عنوان مثال لامپ ال ای دی میتره، محصولی با کیفیت و ساخت ایران است که علاوه بر گواهی استاندارد ایران دارای گواهی استاندارد اروپا و صادراتی است.

مرحله ۲ – انتخاب میزان روشنایی مناسب

در مورد لامپ های رشته‌ای همواره از واحد اندازه گیری وات برای میزان روشنایی استفاده می‌نمودید اما قضیه در مورد LED متفاوت است. بسیاری از افراد تصور می کنند که توان نشان دهنده میزان روشنایی لامپ است در حالی که این عدد بیانگر میزان انرژی مصرفی لامپ می‌باشد.

برای لامپ‌ های رشته‌ای، یک رابطه پذیرفته‌ شده‌ میان وات و میزان روشنایی وجود دارد، اما برای ال ‌ای ‌دی ‌ها، واحد وات پیش‌بینی دقیقی را برای میزان روشنایی لامپ ارائه نمی‌کند. به عنوان مثال می‌توان گفت یک لامپ ال ای دی با روشنایی مناسب در مقایسه با یک لامپ ۶۰ واتی تنها به میزان ۸ الی ۱۲ وات انرژی نیاز خواهد داشت.

لومن (lm) واحد سنجش واقعی روشنایی یک لامپ است. لومن مقداری است که شما باید هنگام خرید لامپ ال‌ ای ‌دی‌ به آن توجه کنید.

خرید لامپ

مرحله ۳ – انتخاب نوع لامپ

می‌توان گفت شما برای روشنایی پنج گزینه اصلی پیش روی خود دارید. لامپ‌ های رشته‌ای، فلورسنت‌ها، لامپ‌ های کم‌مصرف، هالوژن‌ها و ال‌ای‌دی که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. بهترین گزینه پیش رو، انواع لامپ‌ های ال‌ای‌دی است که نسبت به سایر انواع لامپ‌ها، انتخابی ایده‌آل و مقرون به‌صرفه است. فراموش نکنید که با انتخاب لامپ‌های ال‌ای‌دی، شما تنها یک بار هزینه‌ خرید می‌پردازید و در درازمدت، از مزایای مناسب این لامپ استفاده خواهید کرد که مصرف پایین، تنها یکی از آن‌هاست.

از بین انواع لامپ های ال ای دی مختلف، هر لامپ مناسب مکان‌های خانگی، اداری یا تجاری است. مثلاً:

  • لامپ فیلامنتی برای روشنایی لوستر، دکوراسیون و کافی شاپ ها، نورهای تزئینی، کافی شاپ ها و رستوران‌ها
  • لامپ اشکی برای روشنایی لوسترها و آباژورها
  • لامپ حبابی مناسب برای روشنایی عمومی، منازل مسکونی، سرویس‌های بهداشتی، چراغ مطالعه، چراغ خواب
  • لامپ قارچی برای محیط‌هایی که نیاز به نمایش محصول دارند مانند میوه فروشی‌ها، فروشگاه‌ها و سوله‌های تولیدی
  • لامپ هالوژنی برای روشنایی عمومی، نورپردازی متمرکز، موضعی و دکوراسیون
  • پنل ال ای دی مناسب برای مراکز تجاری و بانک‌ها، ادارات و سازمان‌ها، بیمارستان‌ها، فرودگاه، اتاق کنفرانس، هتل‌ها، سالن نمایشگاه و لابی ساختمان‌ها و برای استفاده سقف کاذب

مرحله ۴ – انتخاب رنگ نور لامپ

همانطور که می‌دانید، گرمای ارائه شده در لامپ‌ رشته‌ای را با رنگ زرد می‌شناسیم. اما لامپ‌های ال ای دی طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را شامل می‌شوند. لامپ های ال ای دی می‌توانند طیف رنگی قابل توجهی را به نمایش بگذارند که از بنفش تا رنگ قرمز و طیفی از رنگ‌های زرد و سفید را شامل می‌شود.

برای استفاده در خانه، به احتمالاً شما به نوری شبیه لامپ های رشته‌ای نیاز خواهید داشت. نور آفتابی در محیط احساس گرم بودن و آرامش ایجاد می‌کند. این لامپ‌ها برای محیط‌هایی که قرار است فرد در آن به استراحت بپردازد یا در آن احساس آرامش داشته باشد مناسب است مثل هتل‌ها، بیمارستان‌ها، اتاق خواب و نشیمن و …

نورسفید برای محیط‌های کاری مناسب است و لامپ‌های با نور طبیعی برای تأمین روشنایی اماکنی هستند که به روشنایی زیاد نیاز دارند مانند کارگاه‌ها، دفاتر اداری، نمایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی، سالن انتظار، بانک‌ها، مراکز آموزشی و آشپزخانه و …

اگر بخواهیم از نظر فنی موضوع را بررسی کنیم، روشنایی رنگ (دمای رنگ) با کلوین سنجیده می‌شود. هرچه این عدد کمتر باشد، روشنایی گرم‌تری (زردتر) ایجاد خواهد شد. بنابراین، لامپ های رشته‌ای معمولی مقداری بین ۲۷۰۰ تا ۳۵۰۰ کلوین دارند. اگر رنگی که به دنبالش هستید این‌گونه است، محدوده گفته‌ شده را در هنگام خرید انواع لامپ ال ای دی در نظر داشته باشید.

پس از ملاحظه راهنمای تصویری خرید لامپ ال ای دی پیشنهاد می‌کنیم هم اکنون برای خرید آنلاین به صفحه فروشگاه لامپ ال ای دی میتره هم مراجعه نمایید.

راهنمای تصویری گام به گام خرید لامپ ال ای دی

دیدگاهتان را بنویسید