خرید چراغ جت لایت برای نورپردازی

خرید چراغ جت لایت برای نورپردازی

نورپردازی نما | لامپ برای نمای ساختمان

طراحی نورپردازی ساختمان یا نورپردازی نمای ساختمان (Lighting) برای ایجاد یک محیط زیبا و کاربردی اهمیت دارد و برای اهداف و کاربردهای مختلف در معماری خانه و ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. در گذشته های دور تنها کاربرد نورپردازی آن در روشن کردن بخش های دکوراتیو مانند مجسمه‌ها و بناهای تاریخی بوده است. اما امروزه نورپردازی یک بخش جدایی‌ناپذیر هر بنا است. این توجه روز افزون به نورپردازی بی‌دلیل نیست، با این ابزار نه تنها ظاهر یک بنا مورد توجه قرار می‌گیرد بلکه مکمل معماری آن نیز می باشد که در مجله میتره به آن پرداخته ایم. چراغ جت لایت یک نوع پرژکتور پایه دار است که می توان آنرا روی زمین یا سطوح مختلف نصب کرد و جزء چراغ های خاصی است که در رنگ های مختلف در بازار عرضه می گردد و از قدرت بالایی در پرتاب نور برخوردار است. چراغ وال واشر یا خرید چراغ جت لایت امروزه یکی از گزینه های اصلی در نورپردازی نمای ساختمان  شده است.

نورپردازی نما ساختمان

چراغ جت لایت چیست ؟

چراغ جت لاتی یک نوع از لامپ های جدید برای نما ساختمان است.  عده ای آن را جزء تجهیزات نورپردازی دکوراتیو می دانند قدرت پرتاب نوری که جت لایت دارد سبب شده است تا در نمای ساختمان های مرتفع مورد استفاده قرار گیرد شیشه ای که بر روی این لامپ ها قرار گرفته حالت ذره بینی دارد و لامپ داخلی آن دارای یک لنز آنتی LED است که از آن در برابر انعکاس نور UV آفتاب مراقبت می کند و همین موضوع سبب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
جت لایت ها در توان هایی بین ۳ تا ۱۰ وات تولید و به بازار عرضه می شوند که پرتاب نور آنها به قدرت ۳۰ تا ۵۰ متر می باشد و به صورت روکار نصب می گردند البته یک طراحی بر اساس درجه حفاظتی ip65 صورت گرفته است که در برابر بارش و عوامل طبیعی و شرایط سخت آسیب نبینند؛ نکته ای که باید در خرید جت لایت ها در نظر بگیرید توجه به رنگ بندی لامپ هاست که با توجه به نما و طراحی ساختمان ها می توانید رنگ مورد نظر خود را خریداری نمایید.

کاربرد اصلی چراغ جت لایت بسیار متنوع است از جمله:

  • نورپردازی نمای ساختمان ها
  • نورپردازی دیواره باغ ها
  • نورپردازی ستون ها و پل ها
  • و …

طرز نصب چراغ جت لایت

نصب چراغ جت لایت به صورت روکار در قسمت پایین ساختمان است و نوری خطی و پرتابی را روی ستون های ساختمان منعکس میکند. این نوع چراغ معمولا با توان های مختلف مانند چراغ ۱۰۰ وات و در رنگ نورهای مختلف تولید می شود که هر ویژگی ها و کاربرد مختص به خود را دارند. توصیه می شود نورپردازی با این نوع چراغ ها در مکان هایی با ارتفاع زیاد انجام شود تا قدرت پرتاب نور و زیبایی نورپردازی آن مشخص شود و بر جذابیت و زیبایی معماری ساختمان هم بیفزاید.

جت لایت ها به علت نوع استفاده آن که در فضای بیرون می باشد، در برابر نفوذ گرد و غبار از درجه مقاومت بالایی برخوردارند و میتوانید با اطمینان کامل در فضای بیرونی ساختمان ها، فضای سبز، میادین شهری و… استفاده نمایید.

چراغ-جت-لایت-نورپردازی

نورپردازی نمای ساختمان

هدف از نورپردازی نما ساختمان‌ها این است که نه تنها زیبایی‌های نما و معماری ساختمان‌ها در شب دیده بشود، بلکه حتی زیبایی این ساختمان‌ها فراتر از آن چه روزها قابل رویت است برود و چشم‌نوازتر باشد. در سالیان اخیر و با گسترش استفاده تکنولوژی ال ای دی و فراگیر شدن سیستم‌های کنترل هوشمند، تحولات بزرگی در زمینه نورپردازی نما و روشنایی ساختمان‌ها رخ داده است. در سال های قبل فقط ساختمان های مهم از نورپردازی استفاده می کردند اما امروزه در بیشتر ساختمان ها استفاده می شود. نورپردازی نمای ویلا نیز به دلیل جلوه های زیبایی که به محیط می دهد افزایش یافته حتی امر نورپردازی به محیط های رستوران ها و محیط های کوچک تر و … نیز انتقال پیدا کرده است.

انواع نور در نور پردازی نما

نورپردازی نمای بیرونی بسیار مهم است چراکه علاوه بر جنبه هنری، کاربرد مشخصی از نور مد نظر می‌باشد که بدین وسیله بنا جذابیت یافته و به یاد می‌ماند. سه دسته نور در نما به‌کار می‌رود:

  •  پروژکتور
  • نور دکوراتیو
  • نور رنگی

 

انواع چراغ و لامپ ال ای دی برای نورپردازی نما

از بین انواع چراغ ال ای دی و لامپ گزینه های روشنایی برای نورپردازی نما ساختمان مختلف می باشند. مهمترین این موارد شامل:

نورپردازی نمای ساختمان چه انواعی دارد ؟

براساس کاربرد نوع نورپردازی می توان چند دسته بندی کلی برای آن ارائه دارد که شامل موارد زیر می باشد.

لامپ برای نورپردازی نما

 

نورپردازی کامل نما

بهترین روش برای بناهای تاریخی فرهنگی. بدون دخالت و تغییر در بخش اصلی بنا هرآنچه که هست را به نمایش می‌گذارد و با استفاده از پروژکتورها در اطراف بنا اجرا می‌شود. این شیوه اجرا به دلیل عبور نور از شیشه‌های بنا مناسب هتل‌ها، مکان‌های اداری و مسکونی نمی‌باشد.

نورپردازی تاکیدی

اگر می‌خواهید بنا تصویری زیبا در چشم داشته باشد این نوع نورپردازی مناسب ترین نوری هست که باید از آن بهره برید. پنجره‌ها، ستون‌ها و بالکن‌ها مناطقی هستند که با تاکید بر روی آن‌ها انجام می شود. می‌توانید از وال واشرهای و لامپ ال ای دی هالوژنی برای این منظور بهره ببرید.

نورپردازی تجملی

ساختمان‌های تجاری، تفریحی و مراکز خرید بایستی بسیار ویژه و متمایز به نظر بیایند. با قرار دادن چراغ‌های رنگی، تک‌ رنگ و متحرک، ساختمان متمایز از سایر ساختمان‌ها به نظر خواهد آمد. این روش برای فضاهای شهری مانند پل‌ها و محل تقاطع اتوبان‌ها نیز کاربرد دارد و چهره شهر را جذاب‌تر می‌نماید. لامپ ال ای دی رنگی برای این کار مناسب است.

نورپردازی با نئون

این نوع از نورپردازی با کمک ریسه‌های ال ای دی قابل اجراست. در این تکنیک مرزهای قسمت‌های مختلف بنا به‌وسیله این ریسه‌ها روشن می‌شود. با این کار ساختمان از فاصله دور مانند یک طرح سه بعدی در فضا به نظر می‌آید.

 

انتخاب سبک نورپردازی نما

در انتخاب سبک نورپردازی باید به موارد مختلفی توجه کنید، از جمله :

  • ترکیب بنا یا ساختمان از نظر ابعاد و نوع معماری، مواد مورد استفاده و رنگ‌بندی نما 
  • ترکیب بنا در مقایسه ساختمان‌های مجاور و ترکیب شهری
  • فاصله‌ای که بنا قابل روئیت است
  • محل‌های دسترسی به بنا
  • سبک ساخت و محل‌های ممکن برای عبور سیم‌ها و نصب تجهیزات
  • کاربری بنا
  • نظرات و سلیقه صاحب بنا

اگر قصد خرید چراغ جت لایت نورپردازی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قصد خرید لامپ برای نما یا خردی لامپ برای نورپردازی نمای ساختمان، مطالب روشنایی معابر ، نور چیست ؟ ماهیت نور و نورپردازی را هم مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید